👋 vă oferim

serviciile noastre

avem grijă ca un produs comandat la noi să se potrivească cu locuința. Vă sfătuim de la inceput, nu doar vă vindem un produs și gata..

"Un client mulțumit, întotdeauna va reveni și va fi cea mai bună modalitate de promovare. Majoritatea clienților noi apelează la Happy Home by Violeta, datorită recomandărilor clienților vechi."

Violeta Bălăiță CEO / Fondator
Recenziile clienților
Decorațiuni textile
cuverturi și traverse
Draperii
răsfoiește și alege
Sisteme de prindere
galerii metalice, șine
ÎMPREUNĂ CONSTRUIM VISE

Interesat de serviciile noastre?

Un designer cu experiență vă sfătuiește cum să decorați casa perfect.
Sună sau lasă un mesaj pe Whatsapp pentru relații suplimentare

Explorează
și alege

Daca ați achiziționat o locuință nouă sau pur și simplu doriți să renovați, Happy Home by Violeta este soluția pentru a creea o infațisare caldă, primitoare, intimă și plină de culoare căminului dumneavoastră.
up to 20% discount

Cele mai noi produse

Turpis turpis adipiscing facilisi. Purus morbi mauris sagittis feugiat mauris imperdiet enim nisl.
New Edition

Produse populare

Un designer cu experiență vă sfătuiește cum să decorați casa perfect.
Testimonials

Ce spun clienții noștri

Mulțumim!! Calitatea materialelor excepțională, din sutele de modele pe care le aveți!! Multumim pt. Consiliere - sunteti de nota 10 DNA. Violeta și pt montaj tot nota 10.
Laurentiu Cernat
Dna Violeta este un profesionist. De la măsurători, idei și sugestii oferite de dansa, pana la amenajarea finala totul a decurs extraordinar de bine. Are o atenție deosebita la detalii, este foarte creativă, are un munte de răbdare în alegerea materialelor și oferirea de soluții în funcție de preferințele clientului și în bugetul stabilit. O experienta de 5 stele. Va mulțumesc dna Violeta, d-voastră și echipei!
Mihaela Burbulea
Dna Violeta este exceptionala!! Lucreaza minunat, este foarte rabdatoare, te ajuta cu multe idei, astfel incat sa ajungi la rezultatul mult cautat. O recomand din toata inima. Serviciile dansei depasesc standardele!
Elena Purghel

Viziune

Va propunem cele mai bune idei și soluții de design interior, care îndeplinesc criterii de estetică, funcționalitate și adaptare la nevoile dumneavoastră.
înainte
după
13 ani
Experiență
© Copyright 2023. All rights reserved.